Logo MinimalVersion blackgold 01 01 2

Η παραγωγή μας

Το καρύδι θεωρείται ο Βασιλιάς των ξηρών καρπών και όχι άδικα καθώς είναι γεμάτο με θρεπτικά συστατικά που ωφελούν τον οργανισμό μας.

Καρύδι κορυφαίας ποικιλίας

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα καρύδια ποικιλίας Chandler είναι από τα κορυφαία της κατηγορίας τους με ήπια ευχάριστη γεύση, τα καρύδια αυτής της ποικιλίας είναι λεία οβάλ και έχουν χρυσό χρώμα.
 
 
Το καρύδι θεωρείται ο Βασιλιάς των ξηρών καρπών και όχι άδικα καθώς είναι γεμάτο με θρεπτικά συστατικά που ωφελούν τον οργανισμό μας. Μερικά από αυτά είναι: πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, φυτικές ίνες, λιπαρά, σίδηρος, ασβέστιο, νάτριο, χαλκός, μαγγάνιο, φώσφορος, βιταμίνη Β6, ωμέγα-3, Βιταμίνη Ε.

Χωρίς προσθήκη χημικών

Κανένας συμβιβασμός όσον αφορά την ποιότητα των προϊόντων μας.

Φρέσκα & θρεπτικά

Καρπός γεμάτος με θρεπτικά συστατικά που ωφελούν τον οργανισμό μας.

100% Οργανικό προϊόν

Τα καρύδια της ποικιλίας Chandler είναι λεία οβάλ και έχουν χρυσό χρώμα.

Μελέτες έχουν δείξει ότι η καθημερινή κατανάλωση καρυδιών συμβάλει στην:

researchgate

Walnuts contain between 63 and 70% oil, more than 90% of this oil contains unsaturated fatty acids and the oleic acid content ranges from 12 to 20%. Phytosterols and vitamin E are also dissolved in the oil fraction and these along with oleic acid are the most positive nutritional features of walnuts. Earlier experiments have outlined the potential cholesterol lowering effect of consuming walnuts but they seldom record the full nutritional profile of the nuts. New Zealand grown cultivars show a wide range in content of these important constituents and this range therefore provides the opportunity to investigate the different nutritional effects of each main constituent. Initial analysis showed that Rex, a New Zealand selected walnut contained the highest level of polyunsaturated fatty acids of any cultivar. To characterise the effect of this cultivar in the human diet, 60g of Rex walnuts were fed as a daily addition to the diet of volunteers. The blood profile of cholesterol, HDL-cholesterol and triglycerides were monitored before and after the addition of walnuts to the diet. Initial analysis showed that the dietary supplement had a positive effect on most of the volunteers. It is likely that this effect was caused by the addition of polyunsaturated fatty acids, plant sterols and vitamin E from the nuts and these results confirm that walnuts are a healthy addition to the diet.

  Click to download full PDF
Geoffrey Peter Savage, David Mcneil, Paresh Dutta
-
ReasearchGate
Velit sollicitudin porttitor sed dignissim tellus etiam morbi orci fermentum, gravida semper amet feugiat cras neque, mus aenean id volutpat nisl sit condimentum a ullamcorper nunc nec ultrices tristique amet, cursus non semper faucibus ultrices facilisis vulputate sit tempus ullamcorper tortor, cursus velit iaculis sed scelerisque massa, egestas rhoncus ullamcorper aliquet fames feugiat.
Mia Janne

Subscribe To our newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας

Με την εγγραφή σας συναινείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από τη LivaditisWalnuts.gr με σκοπό την αποστολή newsletters.

Scroll to Top